Entertainment

Vader Beyoncé wil muziekindustrie verlaten

foto: Shutterstock | arvzdix
  1. Newschevron right
  2. Vader Beyoncé wil muziekindustrie verlaten

De vader van Beyonce en Solange, Mathew Knowles is na een levenslange loopbaan in de muziekindustrie er klaar voor om afscheid te nemen, dat meldt entertainment nieuwssite Page Six. Mathew was verantwoordelijk voor het succes van Destiny's Child en de solocarrières van beide dochters.

"Binnen 2 jaar ben ik verdwenen uit dit wereldje en daar ben ik helemaal oké mee. Ik wil me in de toekomst graag richten op het mentorschap, dus jonge mensen uit het vak helpen met mijn kennis. Ik denk dat ik genoeg kan overdragen aan een nieuwe generatie," aldus Mathew.

Top notch podcastgasten

Een van zijn nieuwe projecten is zijn podcast Mathew Knowles Impact die onlangs gelanceerd werd op iHeartRadio. Daarvoor nodigt hij alleen de allerbeste gasten uit. "Ik zou graag spreken met vice-president Kamala Harris, senator Cory Booker en Oprah Winfrey. Het gaat mij om diversiteit en via deze mensen denk ik dat te kunnen bereiken."

Mathew wordt in de entertainmentindustrie erkend als de man die artiesten ontwikkelt en groot maakt. Hij richtte Music World Entertainment Corporation op en heeft als uitvoerend producent gewerkt voor meer dan 100 bekroonde artiesten in uiteenlopende genres waaronder R&B, pop, dance en country. Destiny's Child won onder zijn vleugels enkele Grammy's, American Music Awards en BET Awards en plaatste de groep zich in de Billboard All Time Hot 100 Artists.


Ster advertentie
Ster advertentie