Entertainment

Er komt een musical over Destiny's Child

foto: Destiny's Child
  1. Newschevron right
  2. Er komt een musical over Destiny's Child

Er komt een musical over een van de populairste en succesvolste zanggroepen ooit: Destiny's Child! De musical, die Survivor: The Destiny's Child Musical gaat heten, wordt geproduceerd door Mathew Knowles, de vader van Beyoncé. Dat meldt TMZ.

Survivors

De musical gaat over het ontstaan, de opkomst en het succes van Destiny's Child en wordt verteld vanuit het perspectief van Mathew Knowles, die destijds manager van de groep was. Natuurlijk zullen ook alle grote hits van de meidengroep te horen zijn.

"Ik wil het gordijn terugtrekken", schrijft Knowles in een statement op zijn website. "Ik voel dat het tijd is om de wereld een kans te geven om te horen, zien en voelen welke overwinningen en mislukkingen ik had als echtgenoot, vader en manager die alles op het spel zette om zijn dromen waar te maken - die van mij en die van anderen."

Première

Survivor: The Destiny's Child Musical zal volgend jaar in première gaan in Houston - de geboortestad van Beyoncé en de plek waar Destiny's Child ontstond - en daarna te zien zijn op Broadway in New York en het Londense West End. Te ver voor jou? De musical gaat ook nog op wereldtournee, dus misschien kun je het spektakel ooit in Nederland aanschouwen.

Ster advertentie
Ster advertentie