Entertainment

Bodyguard beschuldigt Kris Jenner van aanranding

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Bodyguard beschuldigt Kris Jenner van aanranding

Kris Jenner wordt door Marc McWilliams, haar voormalige bodyguard, beschuldigd van aanranding. Eerder diende dezelfde bodyguard al een klacht in tegen Jenner vanwege seksueel wangedrag.

Aanranding

McWilliams wijzigt nu zijn klacht en beweert dat Jenner hem vier jaar geleden heeft aangerand in een auto, waar ze hem bij zijn kruis zou hebben gegrepen. De advocaat van Jenner laat weten dat zij deze "ongegronde beweringen" ontkent. Volgens McWilliams heeft hij het ongewenste gedrag al eerder aangekaart bij zowel Jenner als het beveiligingsbedrijf, maar werd daar niets mee gedaan. Vandaar de gewijzigde aanklacht.

De bodyguard heeft in de zaak ook een aanklacht lopen tegen Kourtney Kardashian. Hij beschuldigt de dochter van Kris Jenner van het overtreden van arbeidswetten. De hoorzitting staat gepland op 23 maart.

Eerdere aanklacht

In de eerdere aanklacht van vorig jaar zei McWilliams dat het ongewenste gedrag zich in mei 2017 afspeelde. Dit gedrag zou volgens hem bestaan uit opmerkingen over zijn lichaam, ongewenste aanrakingen en het tonen van delen van haar ontblote lichaam.

Ster advertentie
Ster advertentie