Entertainment

Verdachte schrijft boek over overval op Kim Kardashian

foto: Kathy Hutchins / Shutterstock.comfoto: Kathy Hutchins / Shutterstock.com
  1. Newschevron right
  2. Verdachte schrijft boek over overval op Kim Kardashian

Yunice Abbas is een van de verdachten die in oktober 2016 Kim Kardashian overviel in Parijs. Volgende week brengt hij een boek uit waarin hij schrijft hoe hij deze misdaad zelf heeft ervaren.

Bellen naar 911

Het Franse tijdschrift Closer heeft al een voorproefje mogen afdrukken. Daarin is te lezen hoe Yunice en zijn kompanen waren verkleed als agenten toen ze de hotelkamer van Kim Kardashian binnendrongen. Zij en haar assistent raakten in paniek en belden uit automatisme naar 911. "Onze beauty's probeerden koppig 911, het Amerikaanse noodnummer, te bereiken. Niet erg efficiënt als je in Parijs bent", schrijft hij.

Doodsbang

Bij de gewelddadige overval in Parijs werd er zo'n 10 miljoen dollar aan sieraden meegenomen. In een verklaring lieten de verdachten weten dat ze Kim al zo’n twee jaar lang volgden. Voor Kim was de overval een traumatische ervaring. Ze vertelde al eens in een interview dat ze werd vastgebonden met boeien, tiewraps en ducttape. Op dat moment was ze doodsbang dat ze zou worden verkracht. De elf verdachten zijn nog altijd in afwachting van een proces.

Ster advertentie
Ster advertentie