Entertainment

'Kim Kardashian is van plan te scheiden van Kanye West'

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. 'Kim Kardashian is van plan te scheiden van Kanye West'

Al het gedoe rondom Kanye West gaat Kim Kardashian West niet in de koude kleren zitten. Na alle ophef rondom haar man, zou Kim het niet meer zo leuk met hem hebben. Een anonieme bron liet aan Page Six weten dat ze bezig is het voorbereiden van een scheiding.

speech presidentschap

Het huwelijk tussen Kim Kardashian en Kanye West zou de laatste tijd niet zo lekker lopen, aldus de bron. In juli hield Kanye nog tijdens zijn gooi naar het presidentschap een speech waarin hij vertelde dat Kim en hij abortus hadden overwogen voor de geboorte van hun oudste dochtertje North. De dagen na de speech stuurde hij tweets de wereld in, waarin hij onder andere schreef dat hij al een jaar lang probeert te scheiden van zijn vrouw. Ook maakte hij de moeder van Kim, Kris Jenner, belachelijk. Hij verwijderde de tweets vrijwel direct.

and again...

Ook kortgeleden was het weer raak. In een reeks inmiddels verwijderde tweets haalde Kanye dit keer uit naar platenlabels. Hij stelde artiesten"slaven zijn van de muziekindustrie", plaste op zijn Grammy trofee en beweerde zelfs dat hij wellicht vermoord zou worden."Als ik word vermoord laat de witte media je dan niet vertellen dat ik geen goede man was. Wanneer mensen dreigen om je uit mijn leven te halen, weet dan dat ik van je hou", schreef in een boodschap aan zijn dochter North.

MEDELEVEN

Kim drong publiekelijk aan om medeleven aan Kanye te tonen, omdat hij last heeft van een bipolaire stoornis. Nu zou ze met de scheiding wachten tot zijn meest recente bipolaire episode voorbij is. Het koppel is zes jaar getrouwd en heeft vier kinderen: dochtertjes North en Chicago van 7 en 2, zoons Saint en Psalm van 4 en 1 jaar oud. Ze zou ten einde raad zijn vanwege het gedrag van Kanye. Een bron van People vertelde eerder al dat Kim geen flauw idee had dat hij weer zou gaan twitteren. Daarin wordt ook gesuggereerd dat Kanye zijn medicijnen niet zou nemen, tot grote frustratie van Kim. "Ze kan hem niets laten doen wat hij niet wilt", aldus de bron.

Ster advertentie
Ster advertentie