OMG

Kanye plast over Grammy en wordt geblokkeerd op Twitter

foto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Kanye plast over Grammy en wordt geblokkeerd op Twitter

De Twitter rant van Kanye West bereikte gisteravond een bizar hoogtepunt. In een van zijn laatste tweets is te zien hoe de 43-jarige rapper over een van zijn Grammy's heen plast. Daarbovenop kreeg Ye ook nog een Twitterverbod voor het delen van een telefoonnummer van Forbes-journalist Randall Lane.

Kanye is woedend op de muziekindustrie. Eerder liet hij op Twitter weten geen muziek meer uit te willen brengen totdat zijn contract wordt beëindigd met Sony en Universal. In een lange reeks tweets noemde hij de muziekindustrie 'moderne slavenschepen' en deelde hij tientallen screenshots van zijn muziekcontracten.

Dat was voor Kanye natuurlijk niet genoeg. Als hekkensluiter van zijn Twittertirade, plaste hij over een van zijn 21 Grammy's zoals te zien is in een van zijn laatste tweets. "Trust me... I won't stop".

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Geblokkeerd op Twitter

Het delen van deze video is volgens Twitter nog toelaatbaar. Een van Kanye's tweets waarin hij het telefoonnummer van Forbes-journalist Randall Lane deelt is dat niet. De tweet is door het platform inmiddels verborgen. Het account wordt pas weer vrijgegeven wanneer de tweet door Kanye wordt verwijderd. Volgens CNN-journalist Oliver Darcy is dit een standaardprocedure die Twitter gebruikt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie