Entertainment

'Kim ten einde raad door Kanye's nieuwe tirade'

foto: Instagram @kimkardashian
  1. Newschevron right
  2. 'Kim ten einde raad door Kanye's nieuwe tirade'

Sinds deze week is Kanye West weer terug op Twitter en hij gaat als vanouds tekeer op alles en iedereen. Kim Kardashian is volgens een bron van People inmiddels ten einde raad.

Nieuwe tirades

In een reeks inmiddels verwijderde tweets haalde Kanye dit keer uit naar platenlabels. Hij stelde dat artiesten "slaven zijn van de muziekindustrie", plaste op zijn Grammy-trofee en sprak zijn angst uit om vermoord te worden. "Als ik word vermoord laat de witte media je dan niet vertellen dat ik geen goede man was. Wanneer mensen dreigen om je uit mijn leven te halen, weet dan dat ik van je hou", schreef in een boodschap aan zijn dochter North.

'Geen flauw idee'

Een bron van People vertelt dat Kim geen flauw idee had dat hij weer zou gaan twitteren. De rapper leidt aan een bipolaire stoornis, maar weigert vaak zijn medicatie te nemen. "Ze zag de tweets en zei: 'Serieus? Opnieuw?' Ze doet er alles aan om hem te ondersteunen, maar hij moet dat zelf ook doen. Hij moet er zelf voor zorgen dat hij gezond blijft, ze kan hem niet dwingen zijn medicijnen te nemen. Ze kan hem niets laten doen wat hij niet wilt."

'Kim voelt zich machteloos'

De realityster is inmiddels ten einde raad en weet niet meer wat ze moet met Kanye. "Voor zo’n krachtige vrouw voelt ze zich erg machteloos, ze haat het. Ze houdt heel veel van Kanye, maar hij beseft gewoon niet hoeveel verdriet hij haar doet", sluit de bron af.

Ster advertentie
Ster advertentie