Entertainment

Kim in tranen bij hereniging met Kanye

foto: Instagram @kimkardashian
  1. Newschevron right
  2. Kim in tranen bij hereniging met Kanye

Kim Kardashian en Kanye West zijn voor het eerst weer samen gespot. De twee beheersten de roddelmedia de afgelopen weken nadat Kanye een reeks bizarre tweets de wereld in slingerde, waarin hij onder andere aangaf al een jaar van Kim te willen scheiden. TMZ legde de hereniging vast en daarop is te zien dat het er emotioneel aan toe ging.

Kim in tranen

Te zien is hoe Kim in tranen bij Kanye in de auto zit. Volgens bronnen was de realityster helemaal overstuur. De foto's zijn gemaakt bij een fastfoodrestaurant en verspreidde zich vervolgens over het internet. Volgens TMZ zou Kim willen dat Kanye professionele hulp gaat zoeken voor zijn bipolaire stoornis, maar de rapper wil daar vooralsnog niks van weten.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Spanningen

De spanningen tussen Kim en Kanye liepen hoog op nadat de rapper besloot mee te gaan doen aan de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Tijdens zijn campagnebijeenkomsten beweerde Kanye onder andere dat hij aan had gedrongen op een abortus bij Kim, toen zij zwanger was van hun eerste dochter North. Ook suggereerde hij op Twitter dat Kim zou zijn vreemdgegaan met Meek Mill.

Bipolaire stoornis

Kim op haar beurt reageerde op Instagram vorige week naar aanleiding van alle commotie. De socialite wijdt Kanye's bizarre uitspraken aan zijn bipolaire stoornis. Kanye bood afgelopen week zijn excuses aan.

Ster advertentie
Ster advertentie