Entertainment

Kris Jenner laat eindelijk van zich horen op social media na Kanye-rel

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Kris Jenner laat eindelijk van zich horen op social media na Kanye-rel

Het leven van de Kardashians is met de gekke uitbarstingen van Kanye West de laatste dagen zo mogelijk nog meer op een soapserie gaan lijken. Nu heeft Kris Jenner ook eindelijk weer iets van zich laten horen op social media, nadat Kanye volledig tegen haar uitviel op Twitter. Maar of dit echt de reactie was waar je op zat te wachten...

beignets

Van Kris Jenner had de media tot vandaag nog maar weinig gehoord na de uitbarstingen van Kanye, maar blijkbaar heeft ze als 64-jarige vrouw weinig zin meer in een online ruzie. De hele kwestie rondom Kanye wordt door Kris Jenner volledig genegeerd. In plaats daarvan liet ze op Instagram Stories zien dat ze een pakketje met beignets - een delicatesse uit Louisiana - had gekregen.

Instagram@krisjenner

opmerkelijk

De laatste dagen gedraagt Kanye West zich op zijn zachtst gezegd opmerkelijk. Niet alleen zijn bizarre speech bij zijn campagnebijeenkomst haalde wereldwijd het nieuws, ook daarna ging het los door een aantal tweets van Kanye, die hij inmiddels weer verwijderd heeft. Het zorgde ervoor dat er wereldwijd geruchten gaan dat het huwelijk van Kim en Kanye op klappen staat.

Kris Jung-un

In de tweets vertelde Kanye onder andere dat hij wil scheiden van Kim Kardashian. Ook vertelde hij dat Kim en haar moeder Kris Jenner hem wilden opsluiten en twee dokters hadden laten overvliegen om hem in het ziekenhuis te krijgen. Daarna vergeleek hij zijn schoonmoeder met de Noord-Koreaanse dictator Kim Jong-un door haar 'Kris Jung-un' te noemen en beschuldigde hij haar en Kim van white supremacy.

bipolaire stoornis

Kim heeft op Instagram woensdag via stories vertelt dat ze "machteloos" is. Ze verwijst naar de bipolaire stoornis van haar man en schrijft dat "iedereen die dit heeft of die een geliefde heeft met deze stoornis, weet hoe ongelofelijk ingewikkeld en pijnlijk het is om dat te begrijpen."

"De mensen die psychische aandoeningen of dwangmatig gedrag begrijpen, weten dat de familie machteloos is tenzij het gezinslid minderjarig is. Ik begrijp dat Kanye kritiek krijgt, omdat hij een publiek figuur is en zijn acties soms voor erg sterke meningen en emoties zorgen. Hij is een briljant, maar gecompliceerd persoon die, naast de druk van het zijn van een artiest en een zwarte man, het pijnlijke verlies van zijn moeder heeft moeten meemaken en die te maken heeft met de druk en het isolement dat wordt versterkt door zijn bipolaire stoornis."

woorden en daden

Kim zegt verder dat de mensen die dichtbij Kanye West staan "weten hoe hij vanbinnen is. Soms komen zijn woorden niet overeen met zijn intenties."

Ster advertentie
Ster advertentie