Entertainment

Kim Kardashian ondanks scheidingsgeruchten op 'date night' met Kanye

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. Kim Kardashian ondanks scheidingsgeruchten op 'date night' met Kanye

Hoewel er geruchten gaan dat Kim Kardashian eigenlijk wil gaan scheiden van Kanye West, lijkt het erop dat Kim de media de mond wil snoeren. Zaterdag waren ze namelijk op date night naar een bruiloft van vrienden. Dat deelde Kim via Instagram.

Kanye's voeten

Het lijkt erop dat de twee dus toch gewoon samen zijn en er dus geen sprake is van een huwelijkscrisis. Heel veel liet ze overigens niet zien: op de stories zag je Kanye's voeten en bij de story stond 'date night' geschreven.

voorbereiding scheiding

Vorige week schreef onder meer Page Six dat Kim bezig zou zijn met het voorbereiden van een scheiding. Het koppel is zes jaar getrouwd en heeft vier kinderen: dochtertjes North en Chicago van 7 en 2, zoons Saint en Psalm van 4 en 1 jaar oud.

speech

Het huwelijk zou volgens anonieme bronnen in gevaar zijn sinds Kanye in juli voor zijn gooi naar het Amerikaanse presidentschap een speech gaf waarin hij allerlei intieme dingen vertelde. Zo vertelde hij dat Kim en hij abortus hadden overwogen voor de geboorte van North. Ook deed hij meerdere beledigende uitspraken op Twitter over onder andere Kim's moeder Kris Jenner, die hij later weer verwijderde.

Ster advertentie
Ster advertentie