Entertainment

Diddy showt pasgeboren dochtertje

foto: Instagram @diddy
  1. Newschevron right
  2. Diddy showt pasgeboren dochtertje

Diddy heeft zijn pasgeboren dochtertje geïntroduceerd aan de buitenwereld door twee schattige foto's te delen op Instagram. De rapper liet begin deze maand weten vader te zijn geworden van het meisje, dat in oktober is geboren en de naam Love heeft gekregen." Baby Love", schrijft hij in de caption.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Reacties

Verschillende bekende vrienden van Diddy reageren enthousiast op de foto's, onder wie The Game, Naomi Campbell, Ashanti, Summer Walker, Swizz Beatz en Busta Rhymes. "Mijn god, deze baby is belachelijk mooi!", klinkt het in de comments.

Gezin

Dochtertje Love Sean Combs, vernoemd naar haar vader, is het zevende kind van Diddy. Samen met de inmiddels overleden Kim Porter heeft hij de geadopteerde zoon Quincy, zoon Christian (King) en de tweelingzussen Jessie en D'Lila. Met ontwerpster Misa Hylton kreeg hij zoon Justin en met Sarah Chapman dochter Chance.

Wie de moeder van Love is, bleef een tijdje onduidelijk, tot de geboorteakte bekend werd bij Amerikaanse media, waaronder TMZ. Daarin staat dat een vrouw genaamd Dana Tran de moeder is.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Yung Miami

Voor zover bekend heeft Diddy geen relatie met Dana Tran. Wel is hij al een tijdje aan het daten met City Girls-rapper Yung Miami. De twee hebben een open relatie. "We daten, maar we zijn single", aldus Yung Miami tegen XXL een paar maanden terug.

Ster advertentie
Ster advertentie