Naar homepage
Entertainment

Bad Bunny biedt $5000 voor portret van fan die baan verloor door corona

foto: Instagram: @badbunnypr / @cynthias.canvas
  1. Newschevron right
  2. Bad Bunny biedt $5000 voor portret van fan die baan verloor door corona

Bad Bunny heeft een fan van hem wel heel erg blij gemaakt. De latin superster plaatste een aantal dagen terug een foto van zichzelf op Instagram terwijl hij lekker van het zonnetje aan het genieten was. De 22-jarige kunstenares en fan van de Puerto Ricaanse rapper, Cynthia Coronado, verloor haar baan, maar wilde niet stil blijven zitten. Zo toverde ze de foto om tot een schilderij en plaatste zij haar kunstwerk op Twitter in de hoop dat Bad Bunny 'm zou zien. Dat gebeurde uiteindelijk ook en nu wil hij 'm zelfs kopen!

Tranen van geluk

"Eindelijk klaar met mijn schilderij! Ik hoop dat jullie 'm mooi vinden en dat hij 'm te zien krijgt!", schreef Cynthia op Twitter na urenlang verven. Een aantal uur later reageerde Bad Bunny met: "Ik wil 'm. Ik geef je er 5000 dollar voor. Goed?" Dat geldbedrag kan Cynthia goed gebruiken, aangezien ze haar baan verloor door het coronavirus. Ze wacht nu tot ze weer in contact kan komen met de rapper. In een interview met Billboard vertelt ze het moment dat haar idool reageerde na:

"Terwijl ik aan het FaceTimen was met mijn familie uit Mexico, kreeg ik een berichtje binnen waarin stond: 'Cynthia, hij heeft het gezien!' Ik wilde mijn Twitter openen, maar dat lukte niet. Vervolgens keek ik naar mijn zusjes en zag ik de blijdschap in hun gezicht. Ik was in shock en er ging een gevoel van opwinding en vreugde door me heen. Daarna toonde mijn zus zijn tweet op haar mobiel en rolden er wel een paar tranen van geluk."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie