Entertainment

Vrouw claimt in TikTok-video dochter te zijn van R. Kelly en Aaliyah

foto: Instagram: nojumper
  1. Newschevron right
  2. Vrouw claimt in TikTok-video dochter te zijn van R. Kelly en Aaliyah

Een vrouw, genaamd Love, claimt in een TikTok-video de dochter te zijn van R. Kelly en Aaliyah. Op social media wordt de vrouw door veel mensen, op basis van haar uiterlijk, niet geloofd, terwijl anderen het voor haar opnemen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

TikTok

"Mijn naam is Love", begint de vrouw haar verhaal in de video. "Ik ben de biologische dochter van Aaliyah Haughton en Robert Kelly: R. Kelly. Ik wil gewoon mijn waarheid en de waarheid van mijn moeder vertellen, omdat ik voel dat het tijd en nodig is."

"Ik heb het gevoel dat ik door zoveel dingen heen ben gegaan om mijn identiteit te behouden en zoveel gesprekken heb moeten voeren met verschillende familieleden", vervolgt ze haar verhaal. "Ik wil gewoon dat de wereld het beste deel van mij kent."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Reacties

In de reacties op de post zijn er veel mensen te zien die de vrouw niet geloven. Zo reageert VladTV met een boel lach-emoticons, terwijl iemand anders schrijft: "Ze lijkt in geen enkel opzicht op ze." Een aantal mensen besloten echter om Love te verdedigen en waarschuwden mensen om niet te snel te oordelen. "Dit is niet aardig. Wie weet of ze wel of niet de waarheid spreekt." Iemand anders schrijft: "Er is veel gebeurd en we weten het niet. Oordeel niet automatisch op basis van haar uiterlijk, dat is niet aardig. Laten we haar een kans geven."

Ster advertentie
Ster advertentie