Entertainment

Floyd Mayweather onder vuur nadat hij foto met jongen weigert om gelakte nagels

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Floyd Mayweather onder vuur nadat hij foto met jongen weigert om gelakte nagels

Een jonge fan van Floyd Mayweather had het ontmoeten van zijn idool waarschijnlijk anders voorgesteld. Afgelopen weekend wilde hij een foto maken met Mayweather, maar de Amerikaanse bokser weigerde dat, omdat de fan gelakte nagels had.

Geweigerd

Het gebeurde allemaal afgelopen zaterdag na de basketbalwedstrijd tussen de Clippers en de Grizzlies. De jongen wilde Mayweather benaderen voor een foto en filmde het hele moment. In de video is duidelijk te horen hoe de bokser zegt: "Je hebt gelakte nagels. Ik ga geen foto's maken met een guy die gelakte nagels heeft."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Haast'

Een vertegenwoordiger van Floyd vertelt in gesprek met TMZ dat de bokser de foto weigerde, omdat hij haast had. Toch vertelden getuigen dat Floyd na de wedstrijd alle tijd nam om foto's te maken met mensen. De jongen beweerde daarnaast in zijn video dat Mayweather homofoob is, maar volgens Mayweather is dat alles behalve waar.

Kritiek

Op Twitter reageren mensen boos en teleurgesteld op de actie van Mayweather. "Als een celebrity zou hij het goede voorbeeld moeten geven in plaats van het verspreiden van haat", schrijft iemand. Een ander persoon tweet: "Wat is dit voor onzin? Zegt veel over hem!" Een andere Twitteraar probeert de jonge fan nog een tip te geven: "Als Floyd jouw held, dan moet je beginnen met het vinden van nieuwe helden".

Ster advertentie
Ster advertentie