logo
Entertainment

Snoop Dogg snapt niets van ophef rondom Universiteitsfeestje

bron: AFP
  1. Newschevron right
  2. Snoop Dogg snapt niets van ophef rondom Universiteitsfeestje

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Snoop Dogg snapt helemaal niks van de commotie rondom zijn show tijdens de Kansas' Midnight Madness. De directeur van de school, Jeff Long, werd gedwongen om na afloop van Snoop Dogg's show zijn excuses aan te bieden omdat de show veel te heftig zou zijn geweest.

'tijd van hun leven'

Jeff verklaarde dat ze van tevoren hadden gevraagd om een 'nette' versie van de show van Snoop Dogg, maar de rapper zegt van niets af te weten. Daarnaast verklaarde hij dat hij is geschrokken van het feit dat er 'excuses' zijn aangeboden en zei hij dat zowel hij als het publiek "de tijd van hun leven hadden" tijdens het feest op de universiteit.

"Ik denk dat het meer ging om de publiciteit die mijn optreden heeft opgeleverd", vertelt hij aan TMZ over het feest waar paaldanseressen ronddraaiden en waar met geld gegooid werd.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

"Ze moesten het er wel over hebben en ik heb respect voor ze hoor. Ik ga ze niet zwart maken omdat ze me hebben uitgenodigd om te komen doen wat ik doe. Wanneer je betaalt voor Snoop Dogg, dan krijg je Snoop Dogg."

En gelijk heeft hij!

Ster advertentie
Ster advertentie