Entertainment

'Ex on the Beach'-baby op komst: Jørney in verwachting van Odim

foto: MTV
  1. Newschevron right
  2. 'Ex on the Beach'-baby op komst: Jørney in verwachting van Odim

Het realityprogramma Ex on the Beach: Double Dutch levert vaak een hoop drama op, maar soms ontstaat er ook ware (?) liefde. Dat was in het laatste seizoen ook het geval bij deelnemers Jørney en Odim. De twee verlieten als stelletje de villa en in een vlog maakt Jørney nu bekend dat ze in verwachting is van hun eerste kindje.

Uit elkaar

Hoewel de Bredase Jørney en de Antwerpse Odim het programma verlieten als partners, is de relatie inmiddels alweer over. "Het is inderdaad zo dat wij elkaar momenteel niet zien en eventjes niet spreken vanwege omstandigheden", vertelt ze in de YouTube-video. Ook bevestigt ze dat er een baby op komst is. "Ik ben nu al een tijdje zwanger en de reden dat ik het niet heb verteld, is dat ik in alle rust samen met Odim goed wilde nadenken over welke beslissing wij zouden nemen. Ik wilde niet in een sociale gijzeling terecht komen."

Samen opvoeden

Jørney geeft verder aan dat ze van plan zijn samen het kindje op te voeden. "Hoe het ook gaat lopen tussen ons, we hebben afgesproken dat we sowieso samen goede ouders gaan zijn." Odim heeft nog niet gereageerd op het nieuws.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Korte relatie

Jørney en Odim waren in Ex on the Beach: Double Dutch al snel een setje, totdat Odim vervroegd uit het programma werd gestuurd. Op de reünie bleken de twee nog steeds een koppel te zijn en ook later werden ze nog regelmatig samen gespot. Vorige week liet Jørney echter via haar Insta-stories weten dat ze niet meer samen is met Odim. "Odim en ik zijn inderdaad niet meer bij elkaar. Jullie hoeven geen berichten meer te sturen dat we samen moeten komen, want dat gaat absoluut niet meer gebeuren."

Ster advertentie
Ster advertentie