Films, Series & TV

Op deze datum begint het nieuwe seizoen van 'Ex on the Beach: Double Dutch'

foto: MTVfoto: MTV
  1. Newschevron right
  2. Op deze datum begint het nieuwe seizoen van 'Ex on the Beach: Double Dutch'

Het is alweer even een poosje geleden dat Ex on the Beach: Double Dutch op tv was, maar gelukkig voor liefhebbers van de controversiële realitysoap kunnen zij binnenkort weer aan hun trekken komen. De MTV-serie keert volgende maand namelijk terug op de buis!

Nieuwe singles staan klaar

MTV meldt op hun website dat het nieuwe seizoen op 11 april van start zal gaan en wekelijks te zien zal zijn op de zender. Waar de opnames voorheen ergens in Azië plaatsvonden, zal dat ditmaal op het Spaanse eiland Tenerife zijn. Daar zullen acht Nederlandse en acht Vlaamse singles een paar weken doorbrengen in een luxe villa en zich opmaken voor een legioen aan exen die later zullen arriveren.

'Veel verrassingen'

Volgens MTV wordt dit seizoen heftiger dan ooit en heeft de productie een hoop "verrassingen en wendingen" in petto voor de kandidaten. "Ook dit jaar wordt er gefeest, geflirt en vooral vakantie gevierd maar niets is zonder risico want het humeur van de beruchte Tablet of Terror is dit jaar slechter dan ooit en gaat gegarandeerd voor een flinke dosis drama zorgen", klinkt het op de website.

Ex on the Beach: Double Dutch is vanaf 11 april iedere week om 21.30 uur te zien op MTV.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie