Naar homepage
OMG

Kandidaten Ex On The Beach Double Dutch bekend

foto: Videostill MTV Nederland
  1. Newschevron right
  2. Kandidaten Ex On The Beach Double Dutch bekend

Zoals we al eerder vertelden komt onze guilty pleasure Ex On The Beach weer terug op televisie. Het programma begint al op 18 november, maar er was nog niet bekend wie er dit jaar aan de show meededen. Nu wel, want MTV heeft een video online geplaatst met daarin alle vaste kandidaten.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Veel vlaamse vrijgezellen

Er doen dit jaar opvallend veel Vlaamse vrijgezellen mee in de beginfase van het programma. Vijf Belgen en drie Nederlandse kandidaten gaan een flinke tijd het tropische strand op om daar één of meerdere exen te verwelkomen. De 24-jarige Djessy uit Neerpelt, de Vlaamse Stacy (23) uit Gent, de 20-jarige Viktor uit Antwerpen, de 26-jarige Diaz uit Gent en de 20-jarige Elias die bij Djessy om de hoek woont in Neerpelt.

Gangbang

De Nederlandse deelnemers zijn dit jaar Robin (24) uit Oss, Brody (27) uit Veldhoven en de jongste van het stel: de 19-jarige Lena uit Leeuwarden. En die laatste kondigt zelfs al aan dat ze een gangbang met een meisje in de villa best ziet zitten... Dat belooft - zoals MTV al beloofde - misschien wel het heftigste seizoen ooit te worden.

Ex On The Beach Double Dutch is vanaf 18 november iedere zondag om 22.00 uur te zien op MTV.

Ster advertentie
Ster advertentie