FunX

Yasmine van Ex on the Beach: "De volgende afleveringen worden heftig"

  1. Newschevron right
  2. Yasmine van Ex on the Beach: "De volgende afleveringen worden heftig"
Voor drama, drama en nog eens drama ben je bij Ex on the Beach: Double Dutch altijd aan het goede adres. Je weet wel, dat programma waar je ex opeens uit het water komt poppen. Surprise motherf***aaaaaa! Altijd leuk, je ex tegenkomen.

Het nieuwe seizoen begon afgelopen zondag met een All Stars-editie. Daarom was niemand minder dan deelneemster Yasmine Pierards a.k.a. The Moroccan Beyoncé vandaag aanwezig bij Start met Fernando voor wat juicy verhalen.

funxvideo_5ce7fb199f222

Heftig

De eerste aflevering begon lekker gezellig met veel feest, alcohol en sexy time. Je zou bijna denken dat het zo rustig zal blijven. Yasmine: "We dachten: we gaan nog rustig aan doen. Maar geloof mij, de volgende afleveringen worden heftig." Dat belooft veel goeds. Weer genoeg drama om naar uit te kijken!

Wayne

Ook voor Yasmine was de eerste aflevering meteen vurig. Zo deed ze meteen stoute dingen, boom boom dingen met deelnemer Wayne. "Meisjes vroegen mij: 'Hoe was Wayne in bed?' Ik zei: 'Ik heb geen idee'." Het kwam volgens Yasmine allemaal door de alcohol die avond: "Als ik nuchter was had ik het nooit gedaan." Duidelijke taal dus.

Loco loco

Op de vraag wie ze liever niet terugziet dit seizoen is Yasmine ook duidelijk: "Vorig seizoen had ik een heftige ruzie met Lena dus haar had ik liever niet zien komen. Hetzelfde met Brody. Hij was een beetje te heftig, dus ik dacht: ik hoop dat hij niet kan." Wie weet komen ze uiteindelijk het water uit lopen. Dat zou loco loco zijn!

Ster advertentie
Ster advertentie