STER Advertentie
STER Advertentie

Dochter Floyd Mayweather (19) kan tot 99 jaar celstraf krijgen

Dochter Floyd Mayweather (19) kan tot 99 jaar celstraf krijgen
Instagram Iyanna Mayweather

Zaterdag 11 april 2020 - 10:51 uur

|

Door:

Elize

Iyanna 'Yaya' Mayweather hangt een flinke celstraf boven het hoofd. De 19-jarige dochter van Floyd Mayweather werd eerder deze maand gearresteerd op verdenking van het neersteken van een vrouw. 

Gevecht

Iyanna wordt verdacht van het neersteken van Lapatrra Jacobs, de vrouw die een kind heeft met Yaya's vriend, rapper NBA Youngboy. Het incident gebeurde vorige week zaterdag rond half twee 's nachts. De twee kregen ruzie in het huis van Youngboy. Yaya wilde Lapatrra het huis uitzetten, maar zij weigerde dat. 

De ruzie eindigde in een gevecht tussen de vrouwen. Iyanna  greep volgens TMZ toen twee messen uit de keuken en stak Lapatrra neer. Lapatrra werd naar het ziekenhuis gebracht en Iyanna  gearresteerd. 

Om dit Twitterbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Straf

Volgens The Blast wordt Mayweather beschuldigd van zware mishandeling met een dodelijk wapen. Als ze veroordeeld wordt kan haar straf oplopen van een boete van 10.000 dollar tot een 99-jarige celstraf. 

Het is onwaarschijnlijk dat Iyanna de maximale straf zal krijgen, meldt The Blast. De 19-jarige Amerikaanse heeft geen strafblad. Daarnaast heeft ze een hele goede advocaat in de hand genomen: Kurt Schaffer. Hij verdedigde eerder al artiesten als Slim Thug. 

Volgens Schaffer gaat het goed met Iyanna, maar is ze erg geschrokken. In augustus moet ze weer voor de rechter verschijnen. Schaffer bevestigt dat Iyanna  haarzelf onschuldig zal pleiten.

Niet goed

Lapatrra Jacobs heeft donderdag in een Instagram Story gereageerd op de situatie. "Nee, het gaat niet goed met me", schreef ze in het bericht. "Ik haat het om dat te zeggen. Laat me gewoon met rust. Ik heb nooit gevraagd om deze aandacht - of hoe jullie het ook noemen."

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • Petitie: verwijder Kylie Jenner uit Cardi B en Megan Thee Stallion-videoclip

  • Gewapende overval op huis Nikkie de Jager

  • Nieuw-Zeeland al 100 dagen zonder coronabesmetting

  • Heftige beelden van bruidsshoot tijdens explosie Beiroet

  • Netflix komt met serie over gestoorde horrorverpleegster Ratched

  • Tim Hofman en QuinsDing woedend op Diana Gabriels in nieuwe #BOOS