STER Advertentie
STER Advertentie

Dennis Schouten stopt met RoddelPraat na ophef

Dennis Schouten stopt met RoddelPraat na ophef
Instagram @dennisschouten

Woensdag 13 mei 2020 - 16:13 uur

|

Door:

Thijn

Dennis Schouten heeft besloten te stoppen met zijn YouTube-rubriek RoddelPraat. De presentator kreeg vorige week een storm van kritiek over zich heen nadat er in het programma uitspraken werden gedaan over NikkieTutorials.

Discussies

Op Instagram laat Dennis weten het jammer te vinden. "Iedere week hadden we ontzettend veel plezier dit programma te maken en jullie reacties waren top." Toch was niet iedereen blij met het programma. "Echter waren er iedere week ook mensen gekwetst, boos of verdrietig. Dit leverde dan weer veel discussies en meningsverschillen op. Een programma moet wel leuk blijven. Daarom is er gezamenlijk besloten om ermee te stoppen. Hoe klote ik dat ook vind." Dennis laat weten dat hij snel met een nieuw YouTube-programma komt. Alle uitzendingen van het progamma zijn inmiddels verwijderd.

Teleurstelling

In de reacties wordt teleurgesteld gereageerd op het nieuws. Veel volgers vinden het jammer. "Wat een ongelooflijke slappe zooi. Leukste programma in jaren. Thanks overgevoelig en krankzinnig snel beledigd Nederland," schrijft Radio538-DJ Barend van Deelen. Ook andere volger van Dennis, Kris, vindt het heel jammer. "Hiermee is het laatste beetje levensvreugd uit mij gezogen," stelt hij.

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ophef

Vorige week ontstond er ophef over uitspraken die werden gedaan over NikkieTutorials. Co-host Jan Roos grapte toen: "Correct me if i’m wrong, maar Nikkie had ooit een pikkie, heeft hij dat nog steeds?" Ook werd haar kinderwens besproken, opnieuw vergezeld met kwetsende opmerkingen, zoals "Dat wordt dus niet de baby van Nikkie"  en "Of ze halen een ‘Chineesje’, die zijn nu met de corona helemaal spotgoedkoop."

Om deze Instagram foto te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • Rapper Barbenoirx over mishandeling Yasmine: ''Ik ben geen monster''

  • Nabestaanden doodgestoken Alice (15) houden stille tocht in Rotterdam

  • John Legend en Chrissy Teigen kondigen derde kindje aan met video van 'Wild'

  • ADO Den Haag-voetballer Kairan (Max) Wang (15) overleden bij tragisch ongeval

  • Mounir (18) werd op straat gezet door familie omdat hij homo is

  • 'Cristiano Ronaldo aangeboden bij Barcelona'