Naar homepage
Entertainment

Mark 'Slijptol' Baanders teleurgesteld in PowNed na 'belachelijke beslissing'

foto: Instagram: @markbaanders
  1. Newschevron right
  2. Mark 'Slijptol' Baanders teleurgesteld in PowNed na 'belachelijke beslissing'

Dennis Schouten en Mark Baanders, ook wel Slijptol genoemd, begonnen afgelopen maand hun eigen YouTube-rubriek genaamd Roddelpraat. Daarin bespreken de presentatoren de laatste roddels, voornamelijk over BN'ers. Daar komt nu echter een eind aan, aangezien omroep PowNed roet in het eten gooit.

Opstappen

Volgens Dennis was PowNed van mening dat het onvoldoende duidelijk was dat het programma niet door hen werd gemaakt, maar door Dennis en Mark zelf. Aangezien zij allebei prominente gezichten zijn van de omroep, moest één van de twee opstappen. Helaas voor Mark mag hij dus niet verder met de rubriek.

Ontslag bij Powned

Mark vindt het ontzettend jammer en een belachelijke beslissing. "Heel stom, ik moet er mee stoppen omdat ik ZZP'er ben en PowNed mijn enige werkgever is. Zij vinden het programma teveel lijken op een programma van omroep PowNed", vertelt hij in een videoboodschap. Mark vertelt dat als hij door zou gaan met Roddelpraat, dat hij dan zou worden ontslagen door Powned.

Kijkers woedend

In de reacties wordt verontwaardigd gereageerd op het nieuws. "Leuk dat PowNed dreigt Slijptol te ontslaan maar zonder hem halen ze die 50.000 leden nooit", stelt Mos. Veel mensen willen in opstand komen om zo Mark terug te krijgen in het programma. "Iedereen lidmaatschap opzeggen van PowNed tot slijptol terug mag want dit is ongelofelijke bullshit", schrijft Rabl.

Bekijk hieronder de hele reactie van Mark aan het begin van de video.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie