Entertainment

Elon Musk wil Tom Cruise ruimte insturen om 'SpaceX film' te maken

foto: AFP/Paramount
  1. Newschevron right
  2. Elon Musk wil Tom Cruise ruimte insturen om 'SpaceX film' te maken

Elon Musk staat erom bekend groots te denken en projecten te starten die anderen nooit zouden aandurven, maar dit keer komt hij met een wel héél bizar idee. De multimiljardair wil Tom Cruise de ruimte insturen om daar een film te maken voor zijn SpaceX-bedrijf.

SpaceX

Volgens bronnen aan Deadline zou Elon een bioscoopfilm willen creëren waarin Tom een astronaut speelt. De acteur en SpaceX zouden naar verluidt momenteel rond de tafel zitten met NASA om de film te realiseren. Meer details om de film zijn nog niet bekend, maar wel is het zeker dat het niet gaat om een nieuwe Mission Impossible-film. Zowel SpaceX, Elon Musk als Tom Cruise wilden niets zeggen over het project.

Eigen stunts

Tom Cruise mag dan al wel 57 jaar zijn, de acteur doet nog zijn eigen stunts en staat erom bekend altijd het uiterste op te zoeken. Het idee dat hij dus het heelal in zou gaan is zo gek nog niet. Of er op korte termijn daadwerkelijk in de ruimte gefilmd kan worden is daarentegen nog maar de vraag. Eind mei zal SpaceX zijn eerste astronauten de ruimte insturen. Pas daarna zou er gekeken kunnen worden naar een eventuele filmcrew, dus dat zal nog wel even duren. Het idee blijft in ieder geval fantastisch...

Ster advertentie
Ster advertentie