Entertainment

Rihanna deelt eerste beelden van haar zoontje op TikTok

foto: Shutterstock
  1. Newschevron right
  2. Rihanna deelt eerste beelden van haar zoontje op TikTok

Rihanna en haar vriend A$AP Rocky verwelkomden in mei hun eerste kindje samen. De twee hielden hun zoon buiten de publieke belangstelling, maar nu heeft Rihanna een filmpje van hem gedeeld op TikTok.

Naam niet bekend

Rihanna en A$AP Rocky willen dat hun zoon een zo 'normaal' mogelijk leven kan leiden en houden hem daarom goed uit de media. Het is zelfs niet bekend hoe het jongetje heet. Fans van de zangeres waren dan ook verbaasd toen ze een filmpje van haar zeven maanden oude zoon op social media plaatste.

TikTok-filmpje

In het filmpje zie je het kindje van de twee supersterren in een autostoeltje glimlachen naar zijn moeder. "Wil je mama's telefoon pakken?", hoor je Rihanna lachend tegen hem zeggen. Bij de video schrijft Rihanna grappend 'hacked'.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Genieten van moederschap

Na de geboorte van hun zoon brachten A$AP Rocky en Rihanna als gezin veel tijd thuis door. In een interview met Mirror liet de zangeres weten dat ze met volle teugen geniet van het moederschap. "Ik heb nog nooit zoveel liefde gevoeld. Ik kan het niet omschrijven. Het is nieuw en fascinerend. Elke stap, elke gezichtsuitdrukking, elke nieuwe mijlpaal... Ik hou ervan. Wat je ook doet of voelt, als hij naar je lacht, doen al je problemen er even niet meer toe."

Ster advertentie
Ster advertentie