Entertainment

Chris Brown feliciteert ex Rihanna met geboorte zoontje

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Chris Brown feliciteert ex Rihanna met geboorte zoontje

Chris Brown heeft zijn ex-vriendin Rihanna gefeliciteerd met de geboorte van haar zoontje. Dat deed de zanger middels een Story op zijn Instagram.

'Congratulations'

TMZ meldde gisteren dat Rihanna en A$AP Rocky voor het eerst ouders zijn geworden. Hun baby zou op 13 mei zijn geboren en het is nog niet bekend wat zijn naam is. Rihanna's ex Chris Brown maakte gebruik van de gelegenheid om de zangeres te feliciteren. "Congratulations", schreef hij in een Instagram Story, waaraan hij een hartje en een emoji van biddende handen en een zwangere vrouw toevoegde. Chris noemde Rihanna niet specifiek in de Story, maar het is vrij duidelijk dat hij naar de zangeres verwees.

Chris Brown Story

foto: Instagram: @chrisbrownofficial

Relatie

Chris en Rihanna kregen een relatie in 2007. Die eindigde twee jaar later, toen Chris zichzelf bij de politie aangaf omdat hij Rihanna had mishandeld. De zanger werd veroordeeld tot vijf jaar voorwaardelijk, kreeg een taakstraf van 1400 uur en moest een anti-agressiecursus volgen. Het voormalige koppel kreeg in 2012 weer een relatie, maar ging in 2013 definitief uit elkaar.

Ster advertentie
Ster advertentie