Entertainment

Rihanna maakt ondanks afwezigheid Met Gala-statement met standbeeld

foto: YouTube: Vogue
  1. Newschevron right
  2. Rihanna maakt ondanks afwezigheid Met Gala-statement met standbeeld

Rihanna mocht dan wel afwezig zijn op het Met Gala, dat betekent niet dat ze haar stempel niet drukt op het jaarlijkse fashionevenement. In een video op Instagram onthult de zwangere zangeres samen met Vogue een video waarin ze inclusief baby bump als marmeren standbeeld te zien is in het Metropolitan Museum of Art in New York.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Godin

Rihanna is in korte tijd omgedoopt tot godin van de zwangerschapslooks. Zo straalde ze vorige maand op de cover van Vogue in een gebloemd, strak kanten pak waarin haar buik goed te zien is. In precies die look is ze afgebeeld als marmeren standbeeld in het museum, dat de host is van het exclusieve Met Gala waarin RiRi normaal over de rode loper loopt.

Vogue schrijft bij het eerbetoon: "Dit standbeeld van 'Eirene (De Personificatie van Vrede)' is normaal gesproken de meest bekende marmeren godin in de Grieks-Romeinse galerijen van het Met Museum. Maar nu hebben we Rihanna, rechtstreeks van de Vogue-cover van deze maand."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

RiRi in marmer

Rihanna, die vanwege haar hoogzwangere buik het gala moest overslaan, is erg dankbaar voor het kunstwerk. "Het Met Gala afsluiten in marmer! Wat is er meer 'gilded' dan dat?", schrijft ze bij de video. Daarmee verwijst ze naar het Met Gala-thema van dit jaar, dat "Gilded Glamour" was, geïnspireerd op de welvaart in Amerika in de periode van 1870 tot 1890. "Bedankt voor dit historische eerbetoon!"

RiRi's video is in 3 uur tijd al meer dan 2,5 miljoen keer geliket. "Ze is mogelijk de beroemdste zwangere dame ooit", aldus iemand in de comments.

Ster advertentie
Ster advertentie