Entertainment

Kylie Jenner heeft Jordyn Woods ontvolgd op Instagram

foto: Instagram @jordynwoods
  1. Newschevron right
  2. Kylie Jenner heeft Jordyn Woods ontvolgd op Instagram

Hoewel het er eerder op leek dat het ondanks alle drama nog steeds goed zat tussen Jordyn Woods en Kylie Jenner, lijkt er nu toch echt klaar tussen de twee vriendinnen: Kylie heeft Jordyn namelijk ontvolgd op Instagram.

James harden

Ondanks berichten dat Kylie en Jordyn sinds het Tristan Thompson-vreemdgaanschandaal nog goed met elkaar omgingen, lijkt dat nu veranderd. Dat Kylie op de ontvolg knop heeft gedrukt bij Jordyn zou wel eens heel goed te maken kunnen hebben met een filmpje dat is opgedoken, waarop te zien is dat Jordyn danst met James Harden, ex-vriendje van Khloé Kardashian. Jordyn volgt Kylie nog wel.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

toeval

Volgens TMZ hebben James en Jordyn woensdag gechilled en gedanst bij een bar in Houston. Sommige mensen hebben verteld dat het puur toeval was dat de twee op dezelfde plek waren en dat ze niet echt met elkaar gesproken hebben, terwijl anderen menen dat Jordyn en James al maanden contact met elkaar hebben, zelfs nog voor het hele drama met Tristan.

veilig

Kylie ontvolgde eerder al Jordyn's zus en moeder op Instagram, maar sprak in Keeping Up With the Kardashians nog goed over Jordyn. "Ze was veilig voor mij. Ze leefde met mij; we deden alles samen. Ik had altijd zoiets van: ik heb Jordyn, dus ik heb niets anders nodig", vertelt ze.

"Ik heb het gevoel dat een deel van mij moest groeien zonder haar. Soms zijn mensen er voor een bepaalde reden en een bepaalde tijd in je leven en niet voor het hele leven."

Ster advertentie
Ster advertentie