Entertainment

J. Cole, Future en Roddy Ricch deze zomer op WOO HAH! x Rolling Loud Festival

foto: YouTube: jens646
  1. Newschevron right
  2. J. Cole, Future en Roddy Ricch deze zomer op WOO HAH! x Rolling Loud Festival

Het lijkt misschien een eeuwigheid geleden, maar als het even meezit kan je deze zomer weer losgaan op je favoriete festival. WOO HAH! heeft in ieder geval grootste plannen, zo blijkt uit de line-up die ze vandaag bekendmaken. Samen met Rolling Loud Festival halen ze onder anderen J. Cole, Future, Roddy Ricch, Dave en 6lack naar de Beekse Bergen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Groter dan ooit

WOO HAH! x Rolling Loud Festival staat gepland voor 1, 2 en 3 juli 2022 en vindt net zoals eerdere edities plaats op het terrein van de Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Het is voor het eerst dat het Nederlandse hiphopfestival de handen ineen sluit met het Amerikaanse Rolling Loud, dat grote festivals organiseert in Los Angeles, Miami en New York. Samen zijn de organisatoren van plan het dikste hiphopfestival van Europa neer te zetten, dat tienduizenden bezoekers uit verschillende landen moet trekken.

Line-up

De line-up van het festival is nog niet compleet, maar ziet er al veelbelovend uit. Naast eerder genoemde namen zullen ook Bia, Jack Harlow, Central Cee, Don Toliver, Polo G en Flo Milli een optreden geven en zoals altijd treden er ook artiesten van eigen bodem op, onder wie Kevin, Cho, Yade Lauren, Josylvio, Lijpe, Frenna, Yssi SB, ADF Samski, KA, Henkie T, sor, Ares en Lauwtje.

Twee jaar gemist

De vorige twee jaren kon WOO HAH! helaas niet doorgaan vanwege de coronapandemie. Daarom werden er verschillende online optredens georganiseerd. Hiphopfans staan sindsdien te springen om weer 'gewoon' los te gaan kunnen in de moshpits en hun favoriete rappers live te zien optreden.

De tickets voor WOO HAH! x Rolling Loud Festival gaan vanaf 29 januari in de verkoop. Hieronder check je hoe het er de laatste keer bij WOO HAH! aan toeging.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie