Naar homepage
Entertainment

Personal shopper besteelt Kevin Hart van één miljoen euro

foto: AFPfoto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Personal shopper besteelt Kevin Hart van één miljoen euro

Met één miljoen euro kan je aardig wat leuks voor jezelf shoppen. Dat dacht de personal shopper van Kevin Hart waarschijnlijk ook. Hij werd woensdag voorgeleid op verdenking van diefstal, nadat hij maar liefst één miljoen euro van Harts creditcard zou hebben gestolen om het vervolgens voor zichzelf uit te geven. Dat meldt TMZ.

Vertrouwensband

De personal shopper, genaamd Dylan Syer, werd in 2015 aangenomen door Hart en deed in eerste instantie alleen geautoriseerde aankopen voor Kevin Hart. Op die manier bouwde hij een vertrouwensband op met de comedian om vervolgens sneaky aankopen voor zichzelf te kunnen doen. Naarmate de jaren verstreken begon Syer steeds vaker Harts creditcard te gebruiken om geld op zijn eigen rekening te storten.

Extravagante items

Volgens Melinda Katz, de officier van justitie van Queens, gebruikte Syer het gestolen geld om 'extravagante items' te kopen. Van dure schilderijen tot meerdere Louis Vuitton-tassen en peperdure Patek Philippe-horloges. Uiteindelijk besteedde hij maart liefst één miljoen euro tussen oktober 2017 en februari 2019.

Maximale celstraf van 25 jaar

Syer moet op 17 februari voor de rechter verschijnen om zich te verantwoorden. Als hij veroordeeld wordt, riskeert hij een maximale celstraf van 25 jaar.

Ster advertentie
Ster advertentie