Films, Series & TV

Kevin Hart en Netflix gaan langetermijnsamenwerking aan

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. Kevin Hart en Netflix gaan langetermijnsamenwerking aan

Kevin Hart is een langetermijnsamenwerking aangegaan met Netflix. De deal bedraagt vier films waar hij zelf in zal spelen, en die hij ook zelf zal produceren met zijn productiebedrijf HartBeat Productions.

De deal

Het nieuws werd maandag door Netflix bevestigd aan Deadline. Zodra de vier films gemaakt zijn, zet de deal zich voort in een zogeheten first look-overeenkomst. Dit houdt in dat Kevin Hart met zijn productiebedrijf als eerste scenario's van Netflix te zien krijgt om zo als eerste te mogen kiezen of hij als acteur of productiebedrijf wil deelnemen aan de film. Een soortgelijke first look-overeenkomst had hij eerder al met Universal en Nickelodeon.

Nieuw hoofdstuk

Op Instagram zegt Kevin Hart zeer verheugd te zijn over de deal. "Ik ben erg enthousiast over dit nieuwe hoofdstuk voor mezelf en mijn bedrijf. Ik ben meer dan gezegend en dankbaar voor mijn team bij HartBeat Productions. Ik geloof oprecht in ons vermogen om wereldwijde films te maken die een blijvende impact zullen hebben in de filmgeschiedenis. We zijn nog maar net begonnen, mensen #HartBeatProductions. Het gaat om de 'wij' en niet de 'ik'."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie