Films, Series & TV

Zendaya en John David Washington spelen in zwart-witfilm 'Malcolm & Marie'

foto: Netflixfoto: Netflix
  1. Newschevron right
  2. Zendaya en John David Washington spelen in zwart-witfilm 'Malcolm & Marie'

Filmliefhebbers opgelet: begin februari zet Netflix weer een grote film online. Niemand minder dan Zendaya (Euphoria) en John David Washington (Tenet) spelen samen in de nieuwe dramafilm Malcolm & Marie.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Zwart-witfilm

Malcom & Marie is een film van regisseur Sam Levinson. Je kunt hem kennen van zijn actietrhiller Assassination Nation of de serie Euphoria. Het project dat hij nu heeft gemaakt voor Netflix is heel anders dan zijn andere werk. Malcolm & Marie is namelijk een zwart-witfilm.

Dramafilm

De dramafilm gaat over filmmaker Malcolm (John David) en zijn vriendin Marie (Zendaya). Als het koppel naar huis keert van een filmpremière, wachten ze de kritische reacties af. Algauw neemt de avond een andere wending als onthullingen over hun relatie aan het licht komen.

Twee weken

De film is opgenomen tijdens de coronapandemie in slechts twee weken tijd. Zendaya en John David zijn namelijk de enige twee gezichten in de film. Nieuwsgierig geworden? Netflix zet de 106 minuten durende zwart-witfilm Malcolm & Marie op 5 februari online.

Ster advertentie
Ster advertentie