Entertainment

Summer Walker bevallen van tweeling

foto: Instagram/ summerwalker
  1. Newschevron right
  2. Summer Walker bevallen van tweeling

R&B-zangeres Summer Walker heeft via Instagram bekend gemaakt dat ze bevallen is van een tweeling. Na een 42 weken durende zwangerschap en een zware bevalling zijn de twee kinderen ter wereld gekomen. Met de geboorte van haar eerste kind begin 2021, heeft de zangeres nu drie kinderen.

Trots op zichzelf

Summer Walker schrijft op Instagram dat de bevalling thuis plaatsvond en zo'n zeven uur duurde. "Ik ben heel trots op mezelf." Ze laat aan haar volgers weten zich niets aan te trekken van de mening van anderen. "Ik deel dit om andere vrouwen te inspireren, want ik weet als je eenmaal een tweeling tot bijna 42 weken draagt, waarvan één met stuitligging, mensen zullen proberen om je een keizersnede aan te praten."

Naar ziekenhuis door bloedverlies

Hoewel de tweeling gezond en wel op de wereld is gezet, deelt de zangeres dat ze zich na de zware bevalling niet goed voelde. "Bij beide geboorten viel ik bijna flauw op het einde." Door het vele bloedverlies is Summer Walker na de bevalling naar het ziekenhuis gebracht, om daar weer op kracht te komen. "Het belangrijkste vind ik dat mijn kinderen veilig thuis zijn, dan voel ik me ook goed."

Het geslacht en de namen van de twee kinderen zijn nog niet bekend gemaakt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Drie kinderen

Hoewel de vader van de twee pasgeborenen inmiddels de ex is van de zangeres, was hij wel aanwezig bij de bevalling. "Ik kan me geen betere vader voorstellen, Larry was er de hele tijd bij en ik ben echt onder de indruk." In maart 2021 verwelkomde Summer Walker en haar ex London on da Track hun eerste kind, namelijk een dochter.

Ster advertentie
Ster advertentie