Entertainment

Drake pauzeert concert nadat fan van balkon valt

foto: Instagram/ champagnepapi
  1. Newschevron right
  2. Drake pauzeert concert nadat fan van balkon valt

Het concert van Drake dat dit weekend in het Apollo Theater in New York plaatsvond, is een kwartier stilgelegd nadat een fan van een balkon naar beneden viel. Op filmpjes van bezoekers die rondgaan op Twitter is te zien hoe de fan in de orkestbak valt.

Val van balkon

Drake stond dit weekend op het podium in het Apollo Theater om zijn fans een spetterende show te bezorgen. Hij deed dit echter niet alleen en werd vergezeld door collega-rappers als Lil Uzi Vert, 21 Savage en de Diplomats. Toen de rapper op het punt stond om samen met 21 Savage een paar tracks van hun gezamenlijke album Her Loss te performen, viel er verderop in de zaal een fan naar beneden van een balkon.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Met de schrik vrij

De rapper merkte de val op en legde zijn concert stil, om te checken of het allemaal goed ging met de fan en de omstanders. "We moeten er eerst zeker van zijn dat iedereen oké is", liet Drake aan het publiek weten, waarna hij en 21 Savage het podium verlieten. Gelukkig werd er na een kwartier omgeroepen dat de fan met de schrik vrij was gekomen en er opvallend genoeg ook geen andere gewonden waren gevallen. De rappers verschenen weer op het podium en de show werd hervat.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Statement

Hoe het ongeluk precies heeft kunnen gebeuren, is nog niet duidelijk. Het Apollo Theater bracht maandag een tweet naar buiten met een reactie. "Er zijn geen grote verwondingen gemeld. De Apollo onderzoekt de situatie verder", valt er te lezen in het statement.

Ster advertentie
Ster advertentie