Entertainment

Kylie Jenner heeft spijt van stiekeme borstvergroting: "Ik wou dat ik het over kon doen"

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Kylie Jenner heeft spijt van stiekeme borstvergroting: "Ik wou dat ik het over kon doen"

Kylie Jenner heeft een groot geheim gedeeld in de nieuwste aflevering van The Kardashians. De jongste Jenner-zus heeft laten weten dat ze in 2016 haar borsten heeft laten vergroten. Een verrassing voor veel fans, omdat ze eerder altijd volhield dat dit niet het geval was. De realityster kijkt door het moederschap met spijt terug op deze cosmetische ingreep.

Borstvergroting

In de nieuwste aflevering van de realityserie wordt Kylie gefilmd terwijl ze met haar beste vriendin 'Stassie' (Anastasia Karanikolaou) over vroeger praat. Kylie vraagt haar of ze zich nog kan herinneren dat ze vlak voor haar zwangerschap van Stormi haar borsten heeft laten doen. "Ik dacht op dat moment natuurlijk niet dat ik een kind zou krijgen", zegt ze. "Ze waren dan ook letterlijk nog aan het genezen toen ik zwanger werd."

Spijt

Kylie geeft aan dat ze spijt heeft van de vergroting, omdat ze achteraf gezien eigenlijk heel blij was met haar eigen "prachtige borsten". "Ze waren heel natuurlijk en de perfecte grootte." De realityster kreeg vooral spijt van haar beslissing na ze moeder werd van haar eerste kindje Stormi. "Ik heb nu zelf een dochter. Mijn hart zou echt gebroken zijn als ze iets aan haar lichaam zou laten doen op haar negentiende", vertelt Kylie. "Ze is de allermooiste ooit en ik wil een goed voorbeeld voor haar zijn. Ik wou dat ik het allemaal anders kon doen, dan zou ik nergens aankomen."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ontkenning

In 2015 begonnen de geruchten al dat Kylie haar borsten had laten vergroten. Ze reageerde veelvuldig op de reacties onder haar foto's. Zo vertelde ze aan haar fans dat ze een nieuwe bh had, dat ze ongesteld was en dat ze nou eenmaal ouder werd en haar lichaam veranderde. Ook in 2019, na de borstvergroting, bleef ze een operatie ontkennen. Een Instagramvolger vroeg haar onder een post wanneer ze was geopereerd. "Uh, nooit", reageerde ze daarop.

Moederschap

Kylie is inmiddels al zo'n vijf jaar moeder. Ze kreeg twee kinderen met haar ex Travis Scott. De twee begonnen in 2017 met daten en kregen in 2018 dochtertje Stormi. In 2020 gingen ze uit elkaar, maar in 2021 kwamen ze weer samen. In 2022 werd vervolgens zoontje Aire (voorheen Wolf) geboren. De twee ouders gingen in januari voor de tweede keer uit elkaar.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie