Entertainment

Kylie Jenner en Travis Scott vragen officiële naamsverandering voor zoon aan

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Kylie Jenner en Travis Scott vragen officiële naamsverandering voor zoon aan

Het lijkt erop dat Kylie Jenner en Travis Scott nu eindelijk zeker zijn over de naam van hun zoontje. De twee hebben na meer dan een jaar een officiële naamsverandering aangevraagd bij de rechter, om de naam van hun zoontje ook voor de wet te veranderen naar Aire. Dat meldt entertainmentwebsite TMZ.

Aire en Stormi

Het jongetje kreeg bij zijn geboorte in februari 2022 de naam Wolf, maar al snel liet Kylie weten niet blij te zijn met de naam. De naam paste volgende beide ouders niet bij hun zoontje. Kylie en Travis namen ruim de tijd om over een nieuwe naam na te denken. In januari van dit jaar was het dan eindelijk zo ver: Kylie maakte bekend dat haar zoontje de naam Aire heeft gekregen. Kylie en Travis hebben samen ook nog een dochtertje genaamd Stormi.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Past beter

TMZ heeft documenten in handen gekregen waaruit blijkt dat Kylie en Travis de naam van hun zoontje nu ook officieel voor de wet veranderen van Wolf naar Aire. Als reden voor de naamsverandering zouden ze hebben gezegd spijt te hebben van de keuze voor Wolf. "Nu we meer tijd hebben gehad met de baby geloven we dat de naam Aire Webster beter bij hem past."

Ster advertentie
Ster advertentie