Naar homepage
Entertainment

Zingende vuilnisman laat Katy Perry huilen bij auditie 'American Idol'

foto: YouTube: American Idol
  1. Newschevron right
  2. Zingende vuilnisman laat Katy Perry huilen bij auditie 'American Idol'

Soms komen er audities voorbij die je regelrecht in je hart weten te raken. Vaak zijn dat de fragmenten van doodnormale mensen waarvan je niet verwacht dat ze een enorm talent hebben. Dit was ook het geval bij de 27-jarige Doug. Hij is vuilnisman en heeft geen enkele ervaring met zingen, maar wist met zijn auditie de jury van American Idol met tranen in hun ogen achter te laten.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Voor zijn dochtertje

Doug hangt normaal gesproken achterop een vuilniswagen in Alabama. Waarom hij meedoet aan het programma? "Om mijn dochtertje te laten zien dat je alles kan bereiken wat je maar wilt", vertelt hij jurdyleden Katy Perry, Lionel Richie en Luke Bryan. Een beetje zenuwachtig is hij wel, vooral omdat hij Kary Perry zo knap vindt...

Ticket naar hollywood

Als Katy de kandidaat na zijn auditie vraagt om zijn bereik te laten horen - iets waar Doug nog nooit van gehoord heeft -, springt Luke achter de piano om samen met hem wat te jammen. En dat is wanneer de tranen verschijnen. De jury is zo onder de indruk van Dougs talent, dat de singing garbageman een een ticket krijgt waarmee hij regelrecht naar Hollywood gaat. "Blijf gewoon wie je bent en dan ga je heel ver komen!", spreekt Katy hem toe.

Ster advertentie
Ster advertentie