Entertainment

Dwayne Johnson zingt 'Moana'-liedje voor jongen (3) met leukemie

  1. Newschevron right
  2. Dwayne Johnson zingt 'Moana'-liedje voor jongen (3) met leukemie

"Dit verzoekje kwam onder mijn aandacht en ik kreeg er een steek van in mijn buik", schrijft Dwayne Johnson op Instagram. Hij heeft het over een vraag die hij kreeg van de moeder van de 3-jarige Hyrum Harris. Het jongetje is gediagnosticeerd met een acute vorm van leukemie. Aangezien Moana zijn favoriete film is en in het bijzonder het personage Maui, vroeg zijn moeder aan The Rock - die de stem heeft ingesproken - om haar zoon wat kracht toe te sturen.

Videoboodschap

Natuurlijk deed The Rock dat. Hij maakte een prachtige videoboodschap waarin hij het kleine vechtertje moed inspreekt. "Je kent me niet, maar mijn naam is Dwayne Johnson", zegt de acteur in het filmpje. "Ik hoorde dat jij van Moana houdt en ik houd ook van die film." Johnson zingt vervolgens een stukje uit de film.

"Hyrum, ik weet dat ik een complete vreemde voor je ben die heel veel klinkt als jouw held Maui (alleen dan met een groot hoofd), maar ik - en miljoenen andere vreemden die dit zullen zien - stuur je heel veel liefde, kracht en mana."

Ster advertentie
Ster advertentie