Naar homepage
Entertainment

Chance The Rapper cancelt tour om bij pasgeboren dochtertje te zijn

foto: Instagram: chancetherapper
  1. Newschevron right
  2. Chance The Rapper cancelt tour om bij pasgeboren dochtertje te zijn

Chance The Rapper wil meer tijd doorbrengen met zijn vrouw en kids en heeft daarvoor drastische maatregelen genomen: hij stelt de tournee rondom zijn debuutalbum Big Day uit. De 26-jarige rapper laat op Instagram weten goed nagedacht te hebben over dit besluit: "Dit was een van de beste jaren van mijn leven: trouwen, een baby, mijn eerste album etc. Maar omdat het zo veelbewogen was, was het erg lastig om mijn tijd te verdelen tussen familie en werk."

Familytime

Chance vertelt dat hij twee weken na de geboorte van zijn eerste dochter al op tour ging. "Ik miste een paar van de belangrijkste mijlpalen in haar leven, maar nog belangrijker: ik was er niet toen haar moeder me het meeste nodig had." Vorige week is zijn tweede dochtertje geboren en de artiest laat weten niet weer dezelfde fout te willen maken. Daarom gaat hij zich nu fulltime focussen op zijn gezin. Zijn tour, die deze week zou beginnen, verschuift hij naar 15 januari.

Jeugdliefde

Chance trouwde afgelopen maart met zijn jeugdliefde Kirsten Corley. De twee gaan way back: ze leerden elkaar kennen toen ze negen jaar oud waren. Vijf jaar geleden kregen ze een relatie en samen hebben ze twee dochters: de 4-jarige Kensli en de pasgeboren Marli.

Ster advertentie
Ster advertentie