Entertainment

Chance the Rapper: "Alsof mensen willen dat ik zelfmoord pleeg"

foto: Instagram @chancetherapper
  1. Newschevron right
  2. Chance the Rapper: "Alsof mensen willen dat ik zelfmoord pleeg"

Chance the Rapper heeft het heel moeilijk met alle kritiek op zijn eerste echte album, The Big Day. Via Twitter laat de rapper weten hoe verdrietig hij is over de negatieve berichten.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

"Ik heb het gekke gevoel dat sommige mensen willen dat ik zelfmoord pleeg", schrijft hij.

"Dat is niet hoe ik me voel, maar ik voel de druk. En meer dan dat heb ik het gevoel dat mensen willen dat ik me schaam. Schaamte is heftig, man. En schaamte voor iets voelen waar je ooit heel trots op was, is heel zwaar"

niet suïcidaal

Even later stelde Chance zijn fans wel gerust dat hij niet suïcidaal is en vertelt hij ook dat hij blij is met alle steun die hij naast de kritiek heeft ontvangen.

"Aan iedereen die me de afgelopen dagen berichtjes heeft gestuurd: ik waardeer jullie. En ik ben blij dat ik veel tijd met mijn familie doorbreng en alle dingen kan doen die ik deed voordat ik zo druk was met dit project."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

één ding zeker

De rapper zegt daarnaast dat hij van één ding honderd procent zeker is geworden de afgelopen tijd: "Dat ik onwijs veel van mijn vrouw houd."

Chance kreeg veel kritiek op zijn album. Fans vonden de teksten te luchtig en te veel gaan over zijn vrouw, met wie hij afgelopen maart trouwde. Nadat hij zijn album uitbracht stonden er direct veel memes online waarin mensen grapjes maakten over de teksten en de rapper. Ook de critici waren niet zo enthousiast in recensies over het album.

Ster advertentie
Ster advertentie