Entertainment

Social Talk: Rihanna zegt sorry en Ronnie Flex geeft mening Zwarte Piet-discussie

foto: Instagram: Badgalriri, ronnieflex010
  1. Newschevron right
  2. Social Talk: Rihanna zegt sorry en Ronnie Flex geeft mening Zwarte Piet-discussie

Wat gebeurde er vandaag op de socials? Waarom zegt Rihanna sorry? En welk liedje wordt keihard afgekraakt door Rarko? Check hier de laatste juice!

Josylvio laat 'hella cash gang' tourbus zien

Josylvio heeft al zijn trouwe fans op Instagram een kijkje gegeven in zijn tourbus. En dit is niet zomaar een busje, zo is meerdere keren de naam van zijn album van vorig jaar Hella Cash Gang te zien. En dit is niet het enige wat de bak zo vet maakt, in het busje zit ook een dik scherm. Perfect voor de Netflix en game-pauzes tussen zijn shows door!

TA JOELA ZINGT HEFTIGE VERSIE VAN 'SLAAP KINDJE SLAAP'

Als je nog een fijne track zoekt om vanavond bij in slaap te vallen, moet je niet bij Ta Joela zijn. Hij heeft namelijk op bizarre, en best wel creepy, wijze Slaap Kindje Slaap ingezongen... Achteraf vraagt hij dan ook heel begrijpelijk om een glas water!

Rihanna zegt sorry

Badgal RiRi, oftewel Rihanna, zegt op Instagram sorry. Ze doet dit omdat ze vindt dat ze haar familie en vrienden heeft verwaarloost door lang niks van zich te laten horen. "Tegen al mijn vrienden/familie/medewerkers die ik heb genegeerd de afgelopen paar maanden...vergeef me alsjeblieft. Dit is een overweldigend jaar geweest. Ik ben bezig met die 'ish' dat balans genoemd wordt. Brb."

Ronnie Flex geeft mening zwarte piet-discussie

De zwarte pieten-discussie is weer in het land. Ronnie Flex laat nog even extra duidelijk maken wat zijn standpunt is op Instagram. Hij deelde een fragment uit een aflevering van Pauw van vorig jaar waarin hij zijn mening gaf over de discussie. De rapper kreeg veel opmerkingen en haat op het fragment en heeft vervolgens een tweede post gedeeld om te laten weten dat hij nog wel van de Nederlandse cultuur zelf houdt. Hij noemt hierbij roze koeken, Carry Slee en hutspot!

Tajoela en Rarko

Welke van jouw vrienden kaapt altijd de AUX-kabel of zet jouw favoriete tune uit? Tajoela en Rarko kennen het ook en deden precies zo'n moment op Insta na. In dit geval is het de nieuwe track van Bizzey, Ashafar en Ramiks Wij Rulen De Nacht, die op hilarische wijze wordt uitgezet.

Ster advertentie
Ster advertentie