Films, Series & TV

Psychopathische Josylvio in keiharde teaser van Suriname-film

foto: youtube/Pathé
  1. Newschevron right
  2. Psychopathische Josylvio in keiharde teaser van Suriname-film

De eerste teaser van de keiharde nieuwe crimedrama Suriname met Josylvio, Rodney Lam, Fajah Lourens, Liza Sips en onze eigen FunX-dj Fernando is zojuist verschenen. De film waarin ook Jetty Mathurin, Winonah de Jong, Rodney Glunder, Cyriel Guds en Rosita Dameri te zien zijn, gaat 17 februari in première.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ex-crimineel for president

Het verhaal van Suriname draait om Winston Righter, gespeeld door Rodney Lam. Hij is een keiharde zakenman, minister van natuurlijke hulpbronnen en een man met een duister en crimineel verleden. Winston wil de vrouw die hem heeft verlaten (Liza Sips), terugwinnen. Dat doet hij door zich met hulp van zijn jongere zus Connie (Winonah de Jong) verkiesbaar te stellen voor het presidentschap van Suriname.

Josylvio en Fernando

Het moment dat Winston Righter een gooi doet naar het presidentschap, is ook het moment dat de criminele guys uit zijn verleden in actie komen. Een van hen is de psychopaat Virgil, gespeeld door rapper Josylvio. Hij gaat over lijken om de baas van de onderwereld te worden en Winston uit de weg te ruimen. Virgil is niet de enige die het op Winston heeft gemunt, want ook zijn vijand bij justitie, ene Milton (gespeeld door FunX-dj Fernando), jaagt op de presidentskandidaat.

17 februari

Winston moet zich als presidentskandidaat staande zien te houden in Suriname terwijl justitie en de onderwereld hem in de nek hijgen. Of dat hem lukt in dit psychologische schaakspel, zie je vanaf 17 februari in de film die Pathé Thuis presenteert.

Ster advertentie
Ster advertentie