FunX

Jonna Fraser zet zich in voor Suriname: "Ik wil iets terugdoen voor het land"

  1. Newschevron right
  2. Jonna Fraser zet zich in voor Suriname: "Ik wil iets terugdoen voor het land"

Jonna Fraser dropte vannacht zijn nieuwe track Dior Money ft. Frenna en Henkie T. Bij het horen van die titel denk je misschien gelijk aan money spenden aan dure merken en dat soort dingen. Maar Jonna vertelt hoe hij zijn geld uitgeeft aan een dope project in Suriname.

In de studio met Frenna

Hit na hit uitbrengen is natuurlijk Jonna's specialiteit. Toch vertelt hij dat hij niet meteen wist dat dit zijn nieuwe single zou worden. "Het was niet meteen zeker, want dit was al de derde song van de dag. Frenna en ik bleven maar nieuwe tunes maken in de studio en dit was er uiteindelijk een van."

Dior Money in Suriname

Van al die gemaakte tunes dropten de boys uiteindelijk de track Dior Money, maar wat betekent deze titel eigenlijk voor Jonna? Hij legt uit:

"Dior Money is gewoon veel geld hebben. Het maakt niet uit wat je ermee doet. [...] In mijn allerlaatste line zeg ik bijvoorbeeld: 'Dior money aan het spenden op die veldjes daar in Su'. [...] Samen met straatvoetballegende Ed van Gils zijn we voetbalveldjes aan het opknappen in Suriname. In december moet het af zijn. [...] Ik wil iets teruggeven aan het land. We treden daar vaak op, maar gaan daarna gewoon weer terug naar Nederland. We laten niks achter. Nu wil ik gewoon iets achterlaten waar ze ├ęcht wat aan hebben."

funxvideo_5da992586c217

Video niet beschikbaar

Paradiso

Alsof het al niet lekker genoeg ging met Jonna, stond hij afgelopen week ook nog eens in een uitverkocht Paradiso. Die ervaring is voor hem nog steeds onbeschrijfelijk: "Het was geweldig man, ik was even een paar dagen in de lucht. Het is een mijlpaal, want al die mensen daar zijn voor jou gekomen. [...] Het is gewoon een gekke ervaring man, ik heb echt genoten."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie