FunX

Jonna Fraser is terug van weggeweest en dropt nieuwe track 'Uno'

  1. Newschevron right
  2. Jonna Fraser is terug van weggeweest en dropt nieuwe track 'Uno'

Jonna Fraser is eindelijk back! Je kent dat gevoel wel: als een dope artiest al een tijdje niks uitbrengt dan voelt dat als een eeuwigheid. Totdat die dag eindelijk uitbreekt en dan is het fissaaa. Dit is zo’n dag. Jonna sprak vanochtend bij Start over zijn vaderschap en nieuwe track “Uno”.

“Het is wel een beetje een verlossing."

Verlossing

Ongeveer zeven maanden geleden dropte hij zijn album Lion. Voor Jonna is de tijd gevlogen, maar hij begrijpt dat het voor zijn fans als een eeuwigheid voelde. “Ik dropte veel. Als ik dat dan eventjes niet doe, voelt het voor mensen alsof ik het al heel lang niet meer doe.” Op de een of andere manier brengt het een soort druk met zich mee. Daarom klinkt Jonna ook opgelucht dat zijn nieuwe track uiteindelijk uit is. Jonna: “Het is wel een beetje een verlossing. […] The wait is over.”

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Daddy life

Natuurlijk is hij niet zomaar weggeweest. Hij werd in februari van dit jaar vader en het vaderschap bevalt hem goed. “Het is een goede vibe man. Ik geniet super veel van ‘m”, vertelt Jonna trots. “Hij groeit snel en is groot. Hij is vier en een halve maand oud, maar je kunt hem vergelijken met een baby van acht maanden. Het is een kleine reus.”

Qua boekingen blijft het natuurlijk altijd druk voor Jonna, daarom heeft hij iedere week een speciale dag ingepland. “Ik hou meestal de dinsdag vrij voor boekingen. Dat is gewoon papadag.” Was je van plan hem voor volgende week dinsdag te boeken? Sorry voor het slechte nieuws. Hopelijk is woensdag een optie voor je.

UNO woord-spel

Er is bijna geen artiest die de FunX-studio kan verlaten zonder een spelletje te spelen. Daarom werd speciaal voor Jonnas nieuwe track het UNO woord-spel bedacht en gespeeld. Jonna krijgt één woord en daarmee moet hij een bestaande track zingen met dat ene woord. Hoe hij het deed, hoor je hieronder.

Ster advertentie
Ster advertentie