Films, Series & TV

Fajah Lourens vervangt Imanuelle Grives in nieuwe film 'Suriname'

foto: ANP Kippa
  1. Newschevron right
  2. Fajah Lourens vervangt Imanuelle Grives in nieuwe film 'Suriname'

Fajah Lourens neemt de rol van Imanuelle Grives over in de nieuwe film Suriname. Imanuelle was voor de rol gecast, maar werd vorige maand gearresteerd op Tomorrowland wegens het bezit van grote hoeveelheden drugs. Ze zit nog zeker twee weken in voorarrest voor ze weer voor de rechter moet verschijnen.

Geen vetpot?

Fajah vertelde bij Radio 538 dat de rol op haar pad is gekomen nu Imanuelle is uitgevallen. "Het is geen vetpot. Ik snap wel waarom zij drugs smokkelt", zei Fajah voor de grap. Ze voegde eraan toe het acteren heel leuk te vinden, maar gaf aan dat het wel 'hard bikkelen' is.

Suriname

Suriname is een remake van de gelijknamige film uit 2011 en draait om zakenman Winston Richter. Hij besluit zijn leven als drugsdealer over een andere boeg te gooien en terug te keren naar Suriname. Daar wordt het hem behoorlijk lastig gemaakt, want hij komt al snel bekenden uit de onderwereld tegen.

Suriname zal vanaf februari in de bioscoop te zien zijn.

Professionele hulp

Nadat Imanuelle gearresteerd werd, is ook haar Airbnb doorzocht. Daar werden volgens Het Laatste Nieuws nog meer drugs gevonden: ongeveer honderd xtc-pillen, meer dan twintig gram cocaïne, ketamine en MDMA. Haar advocaat verklaarde kort daarna dat ze de drugs bij zich had ter voorbereiding op een nieuwe rol. Het management van Imanuelle liet weten dat Imanuelle ''beseft dat ze professionele hulp moet zoeken om te kijken hoe het kan dat ze in deze situatie is beland.''

Ster advertentie
Ster advertentie