Up 2 Date

Imanuelle Grives niet in hoger beroep tegen verlenging voorarrest

foto: ANP
  1. Newschevron right
  2. Imanuelle Grives niet in hoger beroep tegen verlenging voorarrest

De raadkamer heeft besloten om Imanuelle Grives een maand langer in voorarrest te houden en daar gaat ze niet tegen in hoger beroep. De actrice werd vorig weekend opgepakt in België vanwege drugsbezit. Niet een klein beetje, maar grote hoeveelheden. Haar advocaat liet direct daarna weten dat ze zich op die manier zou voorbereiden voor een nieuwe rol, maar dat lijkt geen geldig excuus.

vertrouwen

Imanuelle moet voorlopig dus nog even vastzitten in afwachting van haar proces. Dat heeft haar advocaat bevestigd aan NU.nl. Waarom ze niet in hoger beroep gaat, daar wil haar advocaat niet over uitweiden. Wel zegt hij dat de actrice vertrouwen heeft in het onderzoek.

Het Belgische Openbaar Ministerie meldt dat de 34-jarige actrice vastzit vanwege 'verdenking van mededaderschap handel verdovende middelen en psychotrope stoffen'.

hulp zoeken

Imanuelle, die in een verklaring liet weten dat ze beseft dat ze hulp moet zoeken, werd op zondag 21 juli gearresteerd op Tomorrowland. Het schijnt dat ze ruim honderd xtc-pillen, 20 gram cocaine, tien gram ketamine en MDMA en amfetamine bij zich had. Ook in de Airbnb van Imanuelle werd drugs gevonden.

Ster advertentie
Ster advertentie