Entertainment

Nieuwe stripverfilming van 'Black Panther'-regisseur Ryan Coogler

foto: EPA
  1. Newschevron right
  2. Nieuwe stripverfilming van 'Black Panther'-regisseur Ryan Coogler

Na het succes van Black Panther, geregisseerd door Ryan Coogler, maakte de regisseur al snel bekend dat er een Black Panther 2 aankomt. Alsof Coogler nog niet druk genoeg is, heeft hij zijn oog laten vallen op een nieuw project. Het gaat om een stripverfilming van Bitter Root. Bij deze film zal Coogler de productie op zich nemen.

Bitter Root

Het verhaal speelt zich af tijdens de Harlem Renaissance. Dit was een culturele beweging van Afro-Amerikaanse schrijvers in de jaren '20. Het verhaal gaat over de familie Sangerye, een groep monsterjagers. De relatie tussen de familie is de afgelopen jaren verslechterd. Dit contact moet hersteld worden, want ze hebben elkaar nodig. Ze moeten de mensheid namelijk beschermen voor een gevaarlijke eenheid die erop uit is de wereld kapot te maken.

De CAST

Een nieuw project dus voor de 33-jarige regisseur. Maar tijd om dit te regisseren heeft hij niet. Hij zou het druk hebben met de voorbereidingen van Black Panther II. Daarom doet hij de productie. De regisseur en acteurs bij deze film zijn nog niet vastgesteld. Wanneer de film in de bioscopen te zien zal zijn, is ook nog niet bekendgemaakt.

Ster advertentie
Ster advertentie