Entertainment

Dave Roelvink rijdt Mo Biceps Lamborghini total loss

foto: ANP Kippa/AT5
  1. Newschevron right
  2. Dave Roelvink rijdt Mo Biceps Lamborghini total loss

Dave Roelvink heeft in de nacht van maandag op dinsdag een auto-ongeluk gehad, meldt AT5. De realityster reed in de Lamborghini van zijn vriend Mo Bicep en verloor de macht over het stuur. Vervolgens crashte hij de auto tegen een verkeerspaal op het Leidseplein.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Total loss

De auto had een waarde van 260.000 euro en is total loss. Dave is er echter met een paar schrammetjes vanaf gekomen. Op Instagram vertelt de 26-jarige zijn heftige verhaal.“Ik rij met die auto bij een stoplicht weg en door die kracht van die auto begint die achterkant te slingeren,” legt hij uit. “Ik ben die auto niet helemaal gewend, die kracht van die auto. Ik probeer terug te sturen, maar voor ik het weet, zit ik op een paal. God zij dank ben ik er vrijwel zonder letsel vanaf gekomen."

Mo Bicep boos?

Veel mensen vragen zich af of Mo Bicep boos is op Dave, maar dat is niet het geval. Mo is vooral blij dat Dave geen letsel heeft opgelopen. Wel geeft hij aan dat hij zijn Lamborghini nooit eerder uitleende. “Dat is mijn parel, maar ik dacht voor jou: eventjes een rondje, lachen.” De Lamborghini is afgevoerd door een bergingsbedrijf en zal later naar Mo's woonplaats Breda worden gebracht. Bekijk hierboven en hieronder de hele reactie van Mo.

Ster advertentie
Ster advertentie