Entertainment

Beelden van Lil Uzi Vert die geslagen wordt door JT vanwege 'geflirt met Ice Spice' gaan viral

foto: AFP
  1. Newschevron right
  2. Beelden van Lil Uzi Vert die geslagen wordt door JT vanwege 'geflirt met Ice Spice' gaan viral

Lil Uzi Vert heeft zichzelf klaarblijkelijk flink in de nesten gewerkt tijdens de BET Awards afgelopen zondag. De rapper kreeg het namelijk aan de stok met zijn vriendin JT van City Girls. Wat de exacte aanleiding is voor de ruzie is niet bekend, maar volgens aanwezigen zou Lil Uzi Vert hebben geflirt met Ice Spice.

'Groupie'

Op social media gaan beelden rond van het incident waarop te zien is dat JT Lil Uzi Vert slaat met haar telefoon. Even later pakt ze haar telefoon weer op om Uzi nogmaals te slaan en noemt ze hem een " f***ing groupie". De rapper zei vervolgens dat hij "niets heeft gedaan", waarop JT antwoordde: "Jij bent mijn f***ing probleem, b*tch".

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Samen op de foto

Hoewel er geen beelden zijn van het geflirt tussen Lil Uzi Vert en Ice Spice zaten de twee wel naast elkaar tijdens de BET Awards. Ook blijkt uit een Instagrampost van Spice dat ze samen op de foto gingen. Tevens liet Lil Uzi Vert tijdens zijn optreden een nieuwe track horen waarop hij "I got a nice wife. Wig came off twice. She got a little afro, she looks like Ice Spice", rapt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ups en downs

Lil Uzi Vert en JT zijn sinds 2019 een koppel. De relatie tussen de twee rappers wordt gekenmerkt door ups en downs, aangezien ze meermaals uit elkaar zijn gegaan. Hoewel afgelopen zondagavond bestempeld kan worden als een 'down'-moment is op beelden te zien dat de twee als koppel weer naar huis gingen.

Ster advertentie
Ster advertentie