Entertainment

Lil Uzi Vert: 'Fans trokken diamant uit m'n voorhoofd'

foto: YouTube: TMZ
  1. Newschevron right
  2. Lil Uzi Vert: 'Fans trokken diamant uit m'n voorhoofd'

Lil Uzi Vert staat om veel dingen bekend, maar bij veel mensen toch vooral om de grote roze diamant die hij in zijn voorhoofd heeft laten plaatsen. Hij koos destijds voor die plek, omdat hij het sieraad zo niet makkelijk zou verliezen. Dat blijkt nu toch gebeurd. In een interview met TMZ vertelt de rapper dat fans de diamant van zijn voorhoofd hebben getrokken tijdens zijn optreden op het Rolling Loud-festival.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

24 miljoen in je voorhoofd

Lil Uzi Vert sprong tijdens zijn concert het publiek in, waarna een fan de diamant wist te bemachtigen. De rapper geeft aan zich prima te voelen ondanks het incident. "Ik heb de diamant nog, dus ik voel me goed."

Lil Uzi had lang gespaard voor zijn diamant van 11 karaat: het ding heeft een waarde van zo'n 24 miljoen dollar. Eerder leek het erop dat hij het sieraad had laten verwijderen wegens bloedingen, maar daarna bleek dat hij de diamant zelf makkelijk op en af kan zetten. Volgens juwelier Elliott Eliantte is het bijzondere accessoire "even veilig is als elke andere piercing", maar het risico op diefstal is daar waarschijnlijk niet in meegenomen.

Ster advertentie
Ster advertentie