Entertainment

Lil Uzi Vert verwijdert roze diamant van $24 miljoen weer van zijn voorhoofd

foto: Instagram: @akademiks/@liluzivertfoto: Instagram: @akademiks
  1. Newschevron right
  2. Lil Uzi Vert verwijdert roze diamant van $24 miljoen weer van zijn voorhoofd

Kun je je nog herinneren dat Lil Uzi Vert begin dit jaar een roze diamant in zijn voorhoofd liet plaatsen? Het lijkt erop dat de rapper zijn opvallende accessoire nu alweer zat is, want hij heeft het sieraad laten verwijderen.

24 miljoen dollar

Het ging om een diamant van bijna 11 karaat ter waarde van zo'n 24 miljoen dollar. Waarom Lil Uzi die niet gewoon in een ring of aan een ketting droeg? Hij was bang dat hij het dan gemakkelijk kwijt zou kunnen raken. Wanneer de diamant letterlijk op je voorhoofd geplakt zit, gaat dat een stuk lastiger...

Toch heeft de rapper na een paar maanden genoeg van het opvallende sieraad. Ondanks dat de beroemde juwelier Elliott Eliantte verzekerde dat het "even veilig is als elke andere piercing", zorgde het volgens Lil Uzi Vert voor bloedingen. Of dit ook de reden is dat hij de diamant heeft laten verwijderen, heeft hij nog niet bevestigd.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Insta-video

In een Instagramvideo op de pagina van DJ Akademiks werd Lil Uzi Vert voor het eerst zonder diamant gespot. Daarin is hij te zien met zijn vriendin: rapper JT. "Ik ben laat lol, maar heeft hij de diamant laten verwijderen?", merkte iemand op.

Ster advertentie
Ster advertentie